Wüsthof - Keittiöveitsi lihan irrottamiseen luusta CLASSIC 18 cm musta | Alasans

Ilmainen toimitus alkaen 99 €

60 päivän palautusoikeus

Asiantuntijan neuvoja

+358 (09) 42722263

Kesä ale 12%. voimassa sunnuntaihin asti. Koodi: TA159FI

KopioiKopioitu

  • Tuotteen kuvaus

    • Loistava apuväline kanan luuttomaksi leikkaamiseen ja rasvan leikkaamiseen.
    • Kapeneva terä on ihanteellinen nivelten lähellä työskentelyyn.
    • Materiaali: kromi-molybdeeni-vanadiiniteräs.
    • Classic Knife Collection on Wüsthof-tuotemerkin hyväksi todettu ja myydyin mallisto.
    • Veitsi on taottu yhdestä teräksestä 1800 °C:n lämpötilassa ja sen jälkeen karkaistu 58° Rockwellin lämpötilaan.
    • Kahva on musta, kolminkertaisesti niitattu ja valmistettu erittäin iskunkestävästä synteettisestä polyoksimetyleenistä.
    • Polyoksimetyleenillä on tiukempi molekyylirakenne, joka kestää haalistumista ja värimuutoksia.
    • Veitsi on täydellisesti tasapainossa ja tarjoaa sormisuojan.
    • PEtec-teknologia - WÜSTHOF Precision Edge tarjoaa pitkäaikaisen äärimmäisen terävyyden.
    • Terän pituus: 18 cm.
    • Ei sovellu astianpesukoneeseen.
    Erikoistarjous koskee tätä tuotetta.

    Tuotemerkki:

    Wüsthof

    Tämä tuote on lueteltu seuraavissa kategorioissa

    Brändit, Keittiötarvikkeet, Kodinkoneet, Koti, Talo ja puutarha, Universaali, Veitset, Wüsthof
  • Parametrit

  • Ladattavat asiakirjat

  • Arviot ja arvostelut0

  • Kysymyksiä tuotteesta0

0.00

/ 0

Tuotearviot

0
0
0
0
0
Yksityiskohtainen arvio

Wüsthof - Keittiöveitsi lihan irrottamiseen luusta CLASSIC 18 cm musta

107,90
Varastossa 3 kpl, lisää seitsemän ​päivän sisällä
Lisää suosikkeihin
Ilmainen toimitus
  • 60 päivän palautusoikeus
  • 24 kuukautta takuu

Tuotekoodi: GG350

Wüsthof - Keittiöveitsi lihan irrottamiseen luusta CLASSIC 18 cm musta
Wüsthof - Keittiöveitsi lihan irrottamiseen luusta CLASSIC 18 cm musta
107,90
Lisää suosikkeihin
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Viimeksi katsottu

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...